Popularni postovi

O ženama


Žene su najsretnije....Najnovije istraživanje otkrilo je da su žene najsretnije u 28. godini. Prema mišljenju naučnika, u toj dobi žene su zadovoljne svojim ljubavnim životom i izgledom tijela te se osjećaju samouvjereno. U tome vremen uživaju i u najboljem seksu. Međutim, sreća je kratkog vijeka.
Naime, kako se počne približavati 30. godina žene se sve više brinu zbog starenja, bora i sijede kose. "Sve u životu dostigne svoj vrhunac u određenoj dobi, ali tridesete su u današnje vrijeme sjajne godine", rekao je glasnogovornik firme Clairol Perfect 10 koja je provela istraživanje.
U 28. godini ženama kosa izgleda sjajno, tijelo je lijepo oblikovano, a to rezultira i osjećajem samopouzdanja. "Sigurnost na poslu, redovna primanja, stabilna veza i dobri prijatelji pomažu osjećaju zadovoljstva u životu", pojasnio je glasnogovornik.
Istraživanje je pokazalo da su žene najzadovoljnije svojom karijerom u 29. godini, dok su u 30. najzadovoljnije ljubavnim vezama, uprkos tome što su rekle da im je seks bio najbolji u 28. godini.
33-godišnjakinje su najzadovoljnije finansijskom situacijom, a 32-godišnjakine uživaju u domu i porodici. Istraživanje je pokazalo i da su žene zabrinute jer smatraju da stare brže od muškaraca, a najviše ih brine to da će s godinama fizički izgledati lošije.




tags:Žene,sreća,

No comments:

Post a Comment

My Blog List