Popularni postovi

Poziv u pomoć došao iz druge galaksije




Druge galaksije ,postoji li tamo život?Ono što je otkriveno u ovoj cijeloj priči je veoma zanimljivo.U dokumentima objavljenim od strane  britanskog ministarstva obrane o NLO-ima nalazi se i novinski članak iz 1998. Tu piše kako je NASA uspjela dešifrirati potresnu poruku koju su primili iz susjedne galaksije.
Signal koji je otkriven 1998.bilo je potrebno stručnjacima  više mjeseci da odgonetnu matematički kompleksni signal.

Ovi stručnjaci utvrdili su da je vanzemaljska civilizacija poslala poziv "u pomoć", a s obzirom na udaljenost s koje je signal doputovao, procjenjuje se da je poruka snimljena prije oko 80.000 godina.

Zajednički trud međunarodnog tima naučnika urodio je plodom kada je signal napokon dekodiran krajem 1998. Dr. Viktor Kulakov tom je prilikom izjavio da sama činjenica da su ljudi uspjeli prihvatiti i dešifrirati poruku pokazuje da je razvoj vanzemaljske civilizacije bio na našoj razini – prije 80.000 godina.

Kulakov je odbio medijima dati transkript poruke, ali je rekao kako ona počinje s: 'Pomozite nam', a nastavlja se davanjem tačnih koordinata planeta. Iz poruke se, navodno, dalo iščitati i da je civilizacija bila na rubu izumiranja, a da za to nije bila kriva nikakva prirodna ili kozmička kataklizma.

"Pred nama su još godine istraživanja, no sa sigurnošću možemo reći da je civilizacija sama izazvala svoju propast, možda nekakvim oblikom nuklearnog rata", objašnjava Kulakov.

Prema teoriji ovog znanstvenika, civilizacija iz Andromede imala je na raspolaganju tehnologiju među planetarnog putovanja, no svejedno su bili zarobljeni na svojoj planeti jer u blizini nije bilo naseljivih planeta.
Također navodi da se iz signala da naslutiti njihovo mirenje sa situacijom i prihvaćanje odgovornosti, ali i nemogućnost da evakuišu preostale stanovnike planeta.
I na kraju što reći, možda nas ista sudbina čeka ,ako ovako nastavimo da trošimo i zagađujemo našu planetu sada znamo kako će se sve završiti.

tag:nije bilo naseljivih planeta,našu planetu ,nuklearnog rata,vanzemaljska civilizacija


No comments:

Post a Comment

My Blog List