Popularni postovi

Smak svijeta

Smak svijeta  kažu da će biti 21.12.2012.g.Zašto bi bio ili zašto ne bi bio?.Čovjek je taj koji uništava ovu planetu,plus tu su razni drugi faktori iz Zemlje kao i iz svemira koji svaki dan prijete.
Sve novine svijeta pišu o smaku svijeta i sve TV kuće javljaju  i pitaju građane da li se boje da će se desiti ono najgore.

U jednoj anketi njih 20 posto ispitanika vjeruje da  biti smaka svijeta,18 posto ne zna odgovor dok ostalih  62 posto vjeruje da je to samo obična izmišljotina i da od smaka svijeta nema ništa,bar za sada.
U mnogim glasilima se objašnjava kako je predviđen smak svijeta još od Maja koji su predvidjeli nešto za dan 21.12.2012.g. a to je da Zemlja ulazi u neku novu  fazu .Ta promjena koja će se desiti na Zemlji mnoge je uznemirila posebno što su se planete čudno poredale ova dva dana i moglo bi se desiti nešto,ali što?
Zatim navodno da se pribiližava planeti Zemlji nepoznata planeta koja je mnogo veća od nje i prijeti nam opasnost itd.Opasnost nama vreba od kako smo se rodili.Svaki dan  se može desiti nezgoda ili neka druga opasnost po život opasna i to bi bio smak svijeta-kraj života .U Njemačkoj se boje da je proradio vulkan koji je na 600 km ispod zemlje  koji bi mogao da izazove smak svijeta.Mnogi su u strahu napravili neka skrovišta pa i skupa, čak  milione vrijedna kako bi se zaštitili, te hrane imaju čak za 5 godina.


Možda su sve ovo prazne priče ,kako kome,meni je ovo sve smiješno iako se bojim katastrofa koje se mogu očekivati zbog ljudskog faktora nepažnje prema planeti Zemlji.

tags:smak svijeta,

No comments:

Post a Comment

My Blog List