Popularni postovi



Vanzemaljci ili tko je već ostavio šaraf na Zemlji još prije 300 miliona godina.Ruski naučnici su ga pronašli sasvim slučajno kada su analizirali pad meteorita u regionu Kaluga. Naučnici su potpuno zbunjeni. Oni ne znaju da li je on došao iz svemira ili predstavlja dokaz o drevnim civilizacijama koje su naseljavale Zemlju prije nekoliko miliona godina.
Fosil u vidu šarafa je dugačak oko 2 cm. On je otkriven u naučnoj ekspediciji grupe Kosmopojsk, naučno-istraživačke grupe odgovorne za sprovođenje istraživanja o NLO-ima, kriptozoološka istraživanja i paranormalnu pseudonauku.Postavlja se pitanje od kojeg je materijala ovaj nazovimo ga šaraf pa je ostao u životu nakon toliko miliona godina?
Ali prije ovog slučaja za dvije godien unazad otkriven je dio zupčanika koji je također star 300 miliona godina opet pronađen u dijelu Rusije u jednom od rudnika.Znanstvenik je otkrio kako je komad ugljena došao iz rudnika Chernegordskiy koji se nalazi u republici Hakasiji. Depoziti ugljena u Hakasiji su datirani također na starost od 300 milijuna godina, što je istovjetno datiranju grumena ugljena u kojem se našao obrađeni aluminijski komad.Metalni predmet je izrađen od precizno obrađenoga i poliranoga komada aluminija na kojemu se nalaze tri zupčanika. Ruski znanstvenici su se našli na muci jer ne mogu odgovoriti na pitanje tko je imao znanje i mogućnosti obrade aluminija prije 300 milijuna godina.
Da li su vezani ovi pronalasci i ko je to pravio tako precizne predmete u ono vrijeme......Tajne zemlje....

tags:vanzemaljci,istraživanje,naučnici,

No comments:

Post a Comment

My Blog List