Popularni postovi

NLO  da li postoji?Sve je više onih koji vjeruju da postoji NLO.Kažu vlasti kriju NLO slike,snimke,podatke i dr.Nestaju ljudi ili su ubijeni oni koji su znali nešto o tome i pričali okolo.Tako je jedan oficir iz Ohaja imao ugovor sa vladom da neće govoriti  o NLO postojanju dok traje ugovor.Sada kada je ugovor istekao priča o tome ali on to nije vidio već je čitao tajna dokumenta o postojanju NLO-a.
Zatim,Turski piloti su 19. maja 2016.g. na visini od 2.000-3.000 stopa iznad njihovog aviona, vidjeli objekat obasjan zelenim svjetlima za koji kažu da je NLO.Prinudno su se spustili ali ovi dole nisu na radaru ništa primijetili.Tako da ova priča pilota pada u vodu.
Zatim na dnu Baltika je pronađen predmet koji liči na neku letjelicu ali koju zemljani sigurno nisu  imali ili vidjeli bar do sada.
Ali to nije sve, pronađen je cijeli grad  objekat na dnu Pacifika,kažu da 

je to savršena piramida sa bazom dužine od 13 kilometara.

Da li oni mali ružni ljigavi zeleni postoje ako postoje zašto se kriju i da li je to dobro za nas ili nije?Ili su možda ovdjenekada živjeli pa sada samo obiđu  ono radi nostalgije  ili prijećanja kako je nekada ovdje bilo lijepo živjeti.

tags:NLO,vanzemalci,tajna dokumenta,

No comments:

Post a Comment

My Blog List