Popularni postovi

Brzo čitanje



Brzo čitanje ili Power reading / Mind reading metoda je koja pospješuje brzinu čitanja i pomaže vam da u daleko kraćem vremenu kroz ubrzano čitanje usvajate školsko gradivo te poboljšate svoj uspjeh u školi, na fakultetu ili kroz posao u svakodnevnom životu.

Brzo čitanje ne znači samo brzo, sve brže i brže; samo sve kraće i kraće vrijeme čitanja; već u tom bržem i kraćem vremenu što efikasnije, tj. sve brža i bolja sposobnost prepoznavanja signala, činjenica, ideja; brža i bolja integracija; brža i bolje anticipacija; brže i bolje donošenje zaključaka i zauzimanje stavova; brže i bolje razumijevanje i, konačno, brže i bolje pamćenje.

Osim primjene u učenju ova metoda se uspješno primjenjuje i u poslovnom svijetu te pomaže managerima da uštede svoje vrijeme.
Kroz brzi Power reading / Mind reading tečaj u trajanju od 4 x 2,5 sata (I. i II. stupanj) naučiti ćete kako uspješno koristiti ovu svjetski priznatu metodu. A kroz dodatnu edukaciju (III. stupanj) 3 x 2 sata vaša će se brzina čitanja povećat i do 10 puta.

Tečaj košta od1800 do 2700kn  u Hrvatskoj, dok je u BiH između 300 i 400 KM.
Opet neki prodaju CD sa uputama za  brzo čitanje za samo 80 kn.
Na internetu ima bezbroj onih koji nude CD kao i onih koji nude seminar ili tečaj,pa koga interesuje može početi.Možda i uspije.




tags:brzo čitanje,seminar za brzo čitanje,tečaj brzog čitanja,brzina čitanja se povečava za 10 puta.

No comments:

Post a Comment

My Blog List