Popularni postovi

Da li postoje vanzemaljci?

Vanzemaljci  mora da postoje.Jer ima mnogo dokaza kako je neko vidio vanzemaljce ili je čuo od prijatelja ,poznanika da je vidio nešto nalik letećim objektima i sl.Da li na drugim planetama ima života ,da li su sličan našim,imaju li tamo rijeke?????

Mjesec Evropa ima jedan ogromni okean kojeg zagrijava mjesečevo jezgro, a potpuno ga prekriva debeli zaštitni sloj leda.Život na Zemlji je potekao iz okeana pa bi, shodno tome, isto moglo važiti i za druge planete. 

Danas postoje jaki dokazi da je nekada voda slobodno tekla Marsom, a na Saturnovom mjesecu Titanu nalazi se more metana i rijeke koje teku njegovom površinom.  Na svim ovim mjestima je život možda postojao u nekom ranijem periodu, a možda postoji i sada.Ali negdje sam pročitao i ovo:Postoji teorija prema kojoj su prosti, jednoćelijski organizmi zapravo nastali negdje drugo - možda na Marsu ili nekoj drugo planeti ili mjesecu - i na Zemlju stigli sa meteoritima, smješteni u njihovo "tkivo". Da li ovo ima smisla?Ima.
Sada se piše o tome kako se ONI približavaju Zemlji kolona svemirskih brodova i ovdje će biti iduće godine.Meni to nema smisla jer kada neko priča o svemirskim letjelicama kaže kojom je brzinom proletio da ga ne možeš vidjeti golim okom već samo usporenim filmom.Ali opet ono ali.

Tgas:vanzemaljci,planete,Zemlja,priče,

No comments:

Post a Comment

My Blog List